יום חמישי, 28 בספטמבר 2017

מתכון לפסטה ספגטי ברוטב פסטה פסטו נפוליטנה עגבניות

עגבניות ופסטו: שילוב מנצח
אם אתם לא מצליחים להכריע בין האהבה שלכם לרוטב עגבניות לרוטב פסטו ואתם מוצאים את עצמכם כל פעם מחדש ללכודים באותה סיטואציה בה אתם במסעדה וצריכים להחליט מה לבחור הפעם, תדעו שיש פתרון מאוד פשוט והוא לאחד בין השניים. אמנם רוטב פסטו הוא רוטב דומיננטי מאוד בטעם שלו אך גם רוטב עגבניות יכול להשתלב איתו בצלחת בצורה מאוד מעודנת שתגרום לכם ללקק את האצבעות. אם אתם רוצים לשלב בין השניים כך תעשו את זה נכון.


מתכון לפסטה ברוטב פסטו נפוליטנה ועגבניות 



·         לפני שאתם מתחילים את מלאכת הכנת הרוטב החשובה מכול חשוב מאוד לזכור להרתיח פסטה מתאימה. פטוצ'יני יכולה להתאים בצורה נפלאה אך אנשים רבים גם משלבים את השילוב בין פסטה פסטו ונפוליטנה עגבניות יחד עם רביולי. כאן נכנסת כבר ההעדפה האישית והכי חשוב לזכור להוסיף מלח ושמן ומספיק מים כדי שהפסטה לא תידבק ותהיה רכה ונימוחה בפה.

·         יש שני דרכים לבשל פסטו: הראשונה היא לקנות עלי בזיליקום וצנוברים ולהכין אותו יש מאין והדרך השנייה היא לקנות פסטו קנוי. אם יש לכם פסטו קנוי רצוי מאוד לבחור את אחד מהרטבים שכבר טעמתם ואהבתם את הטעם יותר מהשאר. את הפסטו צריך לשפוך בסיר או מחבת גדול לפי היקף הבישול ומיד לאחר מכן להוסיף כמה כפות של רסק עגבניות.
·         רסק העגבניות מתחמם מהר ואם אתם לא רוצים שהוא יהיה ממש כמו לבה ואף יישרף חשוב לבחוש אותו היטב ולבשל על אש נמוכה. מומלץ לטעום אחת לדקה כדי לראות עד כמה הרוטב חם וכמובן להוסיף פלפל ומלח לפי הטעם אך לא להגזים. לא כדאי לנסות לדלל את הרוטב ואם אתם רואים שהוא עדיין מכיל גושים, פשוט לתת לעגבניות יותר זמן בישול, כמובן על אש נמוכה.

זמן לרסק ולהגיש



אחרי שהרוטב כבר קרוב לשלבי סיום, רסקו אותה באמצעות מרית מעץ או באמצעות טוחן מזון או בלנדר. העניין תלוי בהעדפה אישית כיוון שיש אנשים שאוהבים את הרוטב שלהם חלק ויש כאלו שאוהבים אותו מעט גושי.  

המאמר באדיבות פרגו- פיצה באשקלון

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

מפות הגעה לסניפים של פרגו: