יום שני, 4 בספטמבר 2017

מתכון לרביולי גבינות כל אופן ההכנה של רביולי


כך תהפכו למלכי הרביולי

אם אתם חושבים שהכנת רביולי היא תהליך מסובך ואתם מהאנשים שקונים הכול מוכן בסופר, תדעו שמעבר לכך שרביולי שאתם מכינים בבית בריא יותר כי הוא ללא חומרים משמרים, ומעבר לכך הוא זול יותר, הוא נותן לכם ריפוי ועיסוק לא רק לידיים אלא לנשמה. הרביולי שתכינו בבית ייצא הרבה יותר טעים מכל רביולי קנוי הרי אין כזה דבר שיש מאכל קפוא שהוא טעים יותר מאחד שבושל זה הרגע ואם אתם רוצים שהילדים שלכם באמת יתפעלו משף איטלקי אישי בבית הגיע הזמן להכין רביולי גבינות לכל המשפחה.


מתכון לרביולי גבינות: כל אופן ההכנה של רביולי  


·         השלב הראשון בהכנת הרביולי היא להכין את הרביולי עצמו. כדי להכין את הבצק נדרשים כשלוש מאות גרם קמח מלא, חצי כפית מלח וחצי כף שמן זית. את כל המצרכים הללו מערבבים יחד בשימוש במעבד מזון או לשים באופן ידני עד שהתערבות נראית ומרגישה כמו בצק. את הבצק מניחים בצד, לא חובה בתוך המקרר אלא אם הטמפרטורה בחדר גבוהה במיוחד בחודשי הקיץ.

·         אחרי שהבצק מוכן לפעולה יש צורך להשטיח אותו כדי שיתאים ליצירת הרביולי. כדי ליצור את הרביולי אתם צריכים ידיים מאוד עדינות ורגישות כיוון שהבצק שאתם עובדים איתו אמור להיות דק מאוד וככל שהוא יהיה דק יותר ההרגשה שלו בפה תהיה איכותית יותר. אף אחד לא אוהב להרגיש רק בצק בפה שלו וכדאי להשקיע מאד בשלב הזה.

·         מי שרוצה יכול להשתמש במכונה שמרדדת את הבצק ויוצר תממנו שטיחים דקים או אפילו אחת שכבר חותכת אותו כך שליצירת הרביולי נשאר לכם רק למלא ולקפל.

שלב מילוי הגבינה


כאשר יש לכם את הבצק בצורות המבוקשות, כמובן בצורתו השטוחה והפתוחה, ניתן למלא במה שרוצים אך לצורך המתכון נמלא אותו בגבינה המועדפת עלינו כאשר מומלץ למלא בפרמזן. ניתן לשלב בין כמה סוגי גבינות החל מגבינה גאודה ועד גבינה חצי קשה. אחרי שסגרנו את הרביולי מבשלים במים רותחים כמו כל פסטה. הגבינה עצמה כבר תימס כשנבשל את הרביולי ותהיה מעדן בפה.


המתכון באדיבות פיצה בתל אביב


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

מפות הגעה לסניפים של פרגו: