העדינות של השמנת עם הדומיננטיות של הפסטו
אם אתם רוצים רוטב פסטה מנצח ואתם חובבי שמנת ופסטו הגיע הזמן לאחד את
שני העולמות לרוטב שיהפוך מהר מאוד למועדף עליכם. רוטב שמנת הוא אחד מהרטבים הכי
אהובים והכי נצרכים לא רק באיטליה אלא בישראל ובכל העולם ורבים מבשלים את רוטב
השמנת יחד עם פטריות, עם גבינת פרמזן ועוד שילובים רבים אחרים. אין כל סיבה שהרוטב
הזה לא ישתלב יחד עם פסטו וכל מה שאתם צריכים זה את שני המצרכים והרבה חשק לפסטה.
מתכון לפסטה ברוטב פסטה אלפרדו פסטו
·
לפני
שאתם מתחילים לבשל את הרוטב חשוב לבדוק על כמה מנות מדובר ולהכין את הפסטה בהתאם.
אם אתם רוצים מנות מעוטרות שמוגשות יפה תוכלו לבחור את הפנה שהיא פסטה שמגיעה
בצורת צינורות או פסטת פטוצ'יני ארוכה. חשוב לזכור לשפוך מעט שמן אל הסיר בו אתם
מרתיחים את הפסטה יחד עם המים וגם מעט מלח גס תוך כדי בחישה כדי למנוע הידבקות של
הפסטה.
· המחבת
גדולה ממיסים כעשר גרם חמאה.
-שימו לב שאסור להתבלבל בשלב הזה כיוון שיותר מידי חמאה
לא רק תהפוך את הפסטה שלכם למסיבת שומן טראנס אלא תיתן טעם חזק מאוד של חמאה
לפסטה.
·
אחרי
שהמסתם את החמאה הוסיפו מיכל אחד של שמנת
לבישול, מה שאמור להפסיק לארבע מנות. בשלו אותה כחמש דקות עד שהתערובת נהיית יותר
סמיכה.
·
אחרי
שתערובת נהייתה יותר סמיכה, הוסיפו מעט חלב, משהו כמו רבע כוס, והמשיכו לבשל על אש
נמוכה עוד כחמש דקות.
·
אחרי
שהחלב כבר התערבב לחלוטין עם השמנת, הוסיפו
4 כפות של רוטב פסטו ובשלו עוד חמש דקות עד שהתערובת מתאחדת לצבע אחיד.
ערבבו היטב והוסיפו מלח ופלפל במידת הצורך כאשר בדרך כל לאין צורך כיוון שהטעם של
הפסטו והשמנת חזקים מאוד.
פסטה בטעם מדהים מוכנה למאכל
אחרי שהרוטב התבשל והפסטו התערבב יחד עם השמנת והחלב קררו אותו מעט
ושפכו על הפסטה. אם אתם רוצים לעטר את הפסטה תוכלו להוסיף עלי בזיליקום ממעלה או
מעט פטרוזיליה מה שילך טוב עם הצבע הירוק של הפסטו.
המתכון באדיבות פרגו -סניף פיצה באילת כשר למהדרין
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה